Szakmai sminkesek cikkei, újdonságok, tesztek, hírek...

MonumentalMakeup

Sminktermékek kipróbálása

Király Valéria cikke

2014. október 15. - artbalance

Manapság minden az üzlet körül forog. Ha valamit keresünk, akkor ezernyi lehetőség van, rengetek variáció. Nem is tudunk választani. Mégis miért döntünk valami mellett? Ajánlják, pozitívat olvasunk róla, mindenhol azt a terméket látjuk, boltban, plakáton, tévében. Ez azonban nem elég mindenkinek, sokan a saját tapasztalatuknak hisznek, ha kipróbálták és meg voltak elégedve, elkezdik használni. Én is ilyen ember vagyok. Persze mindig valami hatására döntök úgy, hogy kipróbálom, aztán bizonyítson! :)

252paletta_blog.jpg

Sminkesként rengeteg féle sminkterméket látok a boltokban, rengetegről hallok innen - onnan, de sajnos vásárlás hiánya miatt nem tudom őket kipróbálni. De ki az aki, hajlandó költeni, csak azért hogy próbára tegyen minden terméket? Azonban ha van lehetőség egy nyílt nap keretein belül, vagy bármi más módon, kipróbálni a termékeket, szeretem megtenni. Hogy tapasztaljak. Ha egy termék annyira új, hogy csak néhány helyen vásárolható meg az országban, akkor még nehezebb a helyzet. Ilyen termék család a Coastal Scents, melynek magyarországi forgalmazója a MonumentalMakeup. Szinte senki nem hallott még róla. Megmondom őszintén pár hónappal ezelőttig én sem. Viszont azon szerencsések közé tartozom, akik szinte elsőként próbálhatták ki. Első ránézésre olyannak tűnik, mint bármelyik sminkpaletta, amivel sajnos már volt rossz tapasztalatom. Gyönyörű színek, DE csak a palettában. A bőrre kerülve, semmi színhatás, hiába millió ecsetvonás…semmi. Azonban „meglepetésemre” most nem ez történt. A színek oly pigmentáltak, hogy amikor felkerült az első ecsetvonás, nem hittem a szememnek. Ott a szín, ami a palettában van! :) Gyönyörű árnyalatok, matt, illetve selyemfényes változatban is. Palettától függően változik a színkorongok mérete, de szerintem még sminkesként is rettentő hosszú ideig lehet használni még a kisebb kiszerelést is. Mivel sok árnyalat van, valóban lehet válogatni! Szépen satírozhatók, összemoshatók. Ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne megbízható terméket használni.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz be nyílt napunkra és ki is próbálhatod. Azért, hogy tapasztalj!

Várunk szeretettel!

A cikket köszönjük Király Valériának!
www.facebook.com/profile.php?id=100001635106450&fref=

KiralyValeria_sminkes.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

További szép napot kívánunk!

MonumentalMakeup
www.monumental.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://monumental.blog.hu/api/trackback/id/tr206794163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása