Szakmai sminkesek cikkei, újdonságok, tesztek, hírek...

MonumentalMakeup

Metal Mania paletta

Fodor Andrea sminkes cikke

2014. szeptember 23. - artbalance

IMG_1866u.jpg

Nagy kedvencem ez a 88 színből álló paletta, hisz nagyon kellemes árnyalatok kaptak helyet benne. Mindegyik fényes, fémes csillogású és erősen pigmentált. A belsejében egy nagyobb tükör és két applikátor is helyet kapott, ami igazán praktikus.

IMG_1901u.jpg

A festékek kb. 1 Ft-os érme nagyságúak, ami így talán kicsinek tűnhet, de a domború kialakításnak hála elegendő festék kapott helyet, míg a szállítása is jóval biztonságosabb, hisz nehezebben törnek össze a kis korongok. Egy remekül kihasználható paletta, amelyben a valóban metálosan fénylő színek mellett helyet kaptak finomabb finish-ű darabok is, melyeket inkább neveznék selyemfényűnek. Színek tekintetében inkább föld színeket találunk egy-két élénkebb darabbal megspékelve, de igazán csodás sminkeket lehet belőle kreálni, és tartósak is.

IMG_1867u.jpg

A festékek egy kivétellel tökéletesen pigmentáltak, ami azt hiszem, hogy a 88-ból nem rossz arány. Van néhány árnyalat, aminél ránézésre más színt vártam, mint ami végül lett belőle, ezért is jó mindig a kezünkön ellenőrizni a színt először, és nem egyből a szemhéjra felvinni.

És akkor most jöjjenek a swatch-ok, mindenféle alap nélkül láthatjátok a kezemen, balról-jobbra oszloponként mutatom be őket, azon belül is fentről lefelé láthatjátok a színeket szép sorban.

1. oszlop:
1.png

2. oszlop:
2.png

3. oszlop:
3.png

4. oszlop:
4.png

5. oszlop:
5.png

 

6. oszlop: Itt jön a gyengécske darab, a harmadik szín a sorban, de ennyi azt hiszem belefér:
6.png

 

7. oszlop:
7.png

 

8. oszlop:
8.png

 

9. oszlop:
9.png

 

10. oszlop:
10.png

 

11. oszlop:
11.png

Azt hiszem, a színek magukért beszélnek, én nagyon megszerettem ezt a palettát is, úgyhogy csak ajánlani tudom.

Az átfogó cikket köszönjük Fodor Andinak!
facebook.com/artereya
FodorAndiblog.jpg

 

 

 

 

 

 

 

További szép napot kívánunk!

MonumentalMakeup
www.monumental.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://monumental.blog.hu/api/trackback/id/tr366724493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása