Szakmai sminkesek cikkei, újdonságok, tesztek, hírek...

MonumentalMakeup

Revealed paletta

Fodor Andi cikke

2014. szeptember 03. - artbalance

Ha a Coastal Scentsről van szó, egyből a Revealed paletta jut az eszembe, hisz igencsak a szívembe lopta magát ez a termék. 

RevealedFA01.jpg

 

A paletta karton tokja mágnessel záródik, belül két sorba rendezve összesen 20 színt találunk, melyek mind nagyon jól pigmentáltak, s míg a többségük szaténfényű vagy épp metálosan csillogó, azért néhány matt árnyalat is helyet kapott. 

RevealedFA02.jpg

 

Nagyon jól összeválogatták a színeket, többségében natúr bézs, barackos, rózsás, barnás árnyalatokat, föld színeket találunk, mely remekül kihasználhatóvá teszi a palettát, hisz tökéletesen megfelel akár nappali, akár alkalmi sminkeket szeretnénk, miközben igazán változatosan készíthetjük el ezeket.

A színek szerintem lenyűgözőek, és van pár különösen nagy kedvencem is, alig van olyan munkám, hogy ne kerülne elő ez a paletta...

A következőkben ötös csoportokban mutatom be a színeket balról jobbra haladva. Egy rétegben, mindenféle alap nélkül láthatjátok a swatch-okat a kezemen, természetesen szemhéjalappal jóval intenzívebb hatást lehet elérni.

Lássuk az első sort - két részletben:

RevealedFA03.jpg

 

A legelső szín a kevés matt darab egyike, mind közül talán a legkevésbé pigmentált, ettől függetlenül még ez is a használható kategória. A 2-3. azt hiszem magáért beszél, gyönyörű, szaténosan fénylő színek. A 2. árnyalatot nagyon szeretem pl. a belső szemzugban használni, hisz csodásan nyitja a tekintetet. A 4. ismét egy matt darab (valamivel sötétebb, mint amilyennek a palettán látszik), míg az 5. egy szürkés-barna, kis lila beütéssel. Szintén nem ilyet várnánk a palettára nézve, ennek ellenére nagy kedvencem a mattok közül.

Az első sor a következő ötössel folytatódik:

RevealedFA04.jpg

 

Ezek nagyjából megegyeznek a palettán látott színekkel. Itt is találunk egy matt barna árnyalatot (2.), a többi pedig gyönyörűen pigmentált, fémesen ragyogó szín. A 4. árnyalat pl. egy ezüstösen fénylő barna szín, igazán különleges.

A második sorban kaptak helyet a sötétebb árnyalatok. Az első öt - szintén balról jobbra haladva:

RevealedFA05.jpg

 

Itt már visszafogottabban csillogó, selyemfényű színeket is találunk, nagy kedvencem pl. a rezesen fénylő ötödik árnyalat.

A következő ötös sort pedig a fényesebb árnyalatok mellett egy matt fekete zárja:

RevealedFA06.jpg

 

A 4. szín is nagyon különleges, egy kékes-ezüst szín.



Összességében mindegyik szín csodás, és tényleg rengeteg féle smink készíthető ezzel a palettával, könnyű vele dolgozni, hisz remekül pigmentált és tartós is. Minimálisan porzik, de nem zavaró, nekem nagyon bevált. És már megérkezett a Revealed 2 is, alig várom, hogy kipróbáljam:

RevealedFA07.jpg

 

Az átfogó cikket köszönjük Fodor Andinak!
facebook.com/artereya
FodorAndiblog.jpg

 

 

 

 

 

 

 További szép napot kívánunk!

MonumentalMakeup
www.monumental.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://monumental.blog.hu/api/trackback/id/tr186666885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása