Szakmai sminkesek cikkei, újdonságok, tesztek, hírek...

MonumentalMakeup

10 db-os pirosító paletta

Fodor Andrea sminkes cikke

2014. szeptember 17. - artbalance

87_1109_nagy.jpg

Ha pirosításról van szó, legtöbbször a Coastal Scents 10-es palettájához nyúlok, hisz remek színeket sikerült összeválogatniuk ebben a termékben. Minden bőrszínhez és sminkhez jól használható, így kezdetektől az alapfelszerelésem nélkülözhetetlen darabja. Találunk benne hideg és meleg árnyalatokat, matt és szaténfényű színeket egyaránt. Mind jól pigmentáltak, tartósak, nem porzanak, így igazán könnyű velük dolgozni.

A következőkben a karomon látható minden egyes szín balról jobbra. A felső sorban szatén árnyalatok kaptak helyet: antik rózsa, tejkaramell, babarózsa, rozsdanarancs és végül egy arany csillámokkal kevert barna bronzosító is helyet kapott benne. Ezek közül a rozsdanarancs árnyalatot külön kiemelném, mert ez egy nagyon eltalált szín, egy kicsit barackos beütése is van, és tulajdonképpen mindenkinek jól áll.

pir01u.png

 

Természetesen az arcon nem kell ilyen intenzíven alkalmazni őket, csak így jobban tudom érzékeltetni a színeket.

Az alsó sor szintén balról jobbra: rózsaszín, szatén bézs-karamell, őszi rózsa, fukszia, kávébarna. A második színt leszámítva itt matt pirosítókat találunk. Az utolsó szín pedig árnyékoláshoz is remekül használható.

pir02u.png

Nekem nagyon bevált ez a paletta, rengeteget használom, és még így is alig fogyott belőle, úgyhogy nagyon sokáig elegendő. Ajánlom mindenkinek, aki többféle arcot sminkel, vagy szereti magát változatosan szépíteni, kísérletezni a színekkel, és nem ragaszkodik egy árnyalathoz. 

Az átfogó cikket köszönjük Fodor Andinak!
facebook.com/artereya

FodorAndiblog.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

További szép napot kívánunk!

MonumentalMakeup
www.monumental.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://monumental.blog.hu/api/trackback/id/tr456706309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása